Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

SÄÄDETTÄVÄ SÄHKÖPÖYTÄ - Easy DL12

Easy DL12 nostopilari soveltuu hyvin yksijalkaisiin toimistopöytiin, esimerkiksi mobiilityöpisteisiin. Sähköpöytä on mahdollista varustaa myös langattomana akkukäyttöisenä sekä jarrullisilla pyörillä, jolloin työpisteen liikuttelu on helppoa. 

Sähköpöytä sisältää korkeuden turvakatkaisutoiminnon, joka minimoi materiaalivahingot estämällä törmäyksen tai puristumisen pöydän korkeutta säädettäessä.Tutustu Piezo-törmäyssuojaan.

Pöytään on saatavilla myös erilaisia lisävarusteita kuten näytönvarret, pistorasiapilarit ja johtojen läpiviennit. Lisävarusteet löydät täältä. Myös pöydän mukana tuleva korkeudensäädön ohjain voidaan vaihtaa monipuolisempaan vaihtoehtoon. Tutustu vaihtoehtoihin alla.

Muuta vanha pöytäsi sähköpöydäksi

Sähköpöydän jalat voidaan asentaa myös vanhalle pöytälevylle pöydällä olevia tavaroita siirtämättä. Voit siis hyödyntää vanhan pöytälevyn ja vaihtaa vain jalat sähkösäätöisiksi. Pyydä tarjous

Yksijalkainen sähköpöytä Easy DL12Yksijalkainen sähköpöytä Easy DL12

Tekniset tiedot

Korkeussäätö:

Tassuilla 57 - 123 cm
Pyörillä 62 - 128 cm

 

Kannen koko:

max 100 x 70 cm

 

Värit:

> valkoinen
> harmaa

 

Pöydän liikkeen turvakatkaisutoiminto vakiona

 

Nostovoima 70kg

 

Takuu:

> 5 vuotta
> akku 1 vuosi

Wellness Switch ohajinpaneeli sähköpöydälle

Wellness Switch -pöytäohjain

Wellness Switch -ohjainpaneeli sitouttaa sähköpöydän käyttäjää korkeuden säädön käyttöön. Sen seurantatoiminto ilmoittaa kuinka monta minuuttia päivässä on tehty töitä seisten ja kuinka monta kaloria seisten tehty työ on kuluttanut. Hälytystoiminto muistuttaa käyttäjää kun on aika nousta seisomaan. Tämän ohjainpaneelin avulla saat kaikki sähkösäätöisen pöydän hyödyt irti helposti ja vaivattomasti.

Sähköpöydän ohjainpaneeli DPF1C

DPF4T pöytäohjain näytöllä

Klassinen pöytäohjain on suunniteltu kaikkien sähköpöytämallien korkeuden säätöön. Pienikokoinen Pöytäohjain sisältää kolme muistipaikkaa, joihin voidaan ohjelmoida valmiit, käyttäjälleen sopivat työskentelykorkeudet. Tämä toiminto tekee sähköpöydän säätämisestä nopeaa ja yksinkertaista.

Desk Control -sovellus

Desk Control -sovellus

Tietokoneelle ladattava sovellus ottaa tiedot pöydästä Desk Control kaapelin avulla, joka yhdistetään sähköpöydän keskusyksikön ja tietokoneen välille. Desk Control -sovellus sisältää pöydän korkeuden säädön ominaisuudet, kolme muistipaikkaa sekä korkeuden näytön. Sovellus muistuttaa pöydän korkeuden vaihtamisesta, laskee seisten tehdyn työn keston sekä sähköpöydän käyttäjän kalorikulutuksen. Sovellukseen voi määrittää myös tavoitellut ajanjaksot, jolloin töitä tehdään seisten. Desk Control soveltuu käytettäväksi kaikkien Easy sähköpöytien kanssa. Sovellus on ladattavana PC:lle ja MAC:lle. Lataa sovellus täältä.