Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

SÄÄDETTÄVÄ SÄHKÖPÖYTÄ - Easy DL16

Easy DL16 sähkösäätöpöytä soveltuu erinomaisesti niin toimistopöydäksi kuin kokouspöydäksikin. Se on loistava valinta sähköpöydäksi sen käyttäjän pituudesta riippumatta. Easy DL16 on tarkoitettu pöytiin, joissa ei ole poikkipuuta. Tämä antaa mahdollisuuden pöydän vapaaseen suunnitteluun.

Sähköpöytä on mahdollista varustaa myös langattomana akkukäyttöisenä sekä jarrullisilla pyörillä, jolloin työpisteen liikuttelu on helppoa.

Pöytään on saatavilla myös erilaisia lisävarusteita kuten näytönvarret, pistorasiapilarit sekä johtojen läpiviennit. Lisävarusteet löydät täältä. Myös pöydän mukana tuleva korkeudensäädön ohjain voidaan vaihtaa monipuolisempaan vaihtoehtoon. Tutustu vaihtoehtoihin alla.

 

Muuta vanha pöytäsi sähköpöydäksi

Sähköpöydän jalat voidaan asentaa myös vanhalle pöytälevylle pöydällä olevia tavaroita siirtämättä. Voit siis hyödyntää vanhan pöytälevyn ja vaihtaa vain jalat sähkösäätöisiksi. Pyydä tarjous

Sähköpöytä Easy DL16Sähköpöytä Easy DL16

Tekniset tiedot

Korkeussäätö:

59,5 – 124,5 cm

 

Leveyssäätö: 

> kaksijalkainen
121 – 180 cm

> kolmijalkainen kulmamalli
121 – 180 cm / 135 – 195 cm

 

Kannen pituus:

> kaksijalkainen
130 - 200 cm

> kolmijalkainen kulmamalli
130 - 260 cm / 150 - 290cm

 

Värit:

> valkoinen
> harmaa

 

Pöydän liikkeen turvakatkaisutoiminto sekä ylä- ja alarajat ohjelmoitavissa


Nostovoima 80kg / jalka

 

Takuu:

> 5 vuotta
> akku 1 vuosi

Wellness Switch ohjainpaneeli sähköpöydälle

Wellness Switch -pöytäohjain

Wellness Switch -ohjainpaneeli sitouttaa sähköpöydän käyttäjää korkeuden säädön käyttöön. Sen seurantatoiminto ilmoittaa kuinka monta minuuttia päivässä on tehty töitä seisten ja kuinka monta kaloria seisten tehty työ on kuluttanut. Hälytystoiminto muistuttaa käyttäjää kun on aika nousta seisomaan. Tämän ohjainpaneelin avulla saat kaikki sähkösäätöisen pöydän hyödyt irti helposti ja vaivattomasti.

Sähköpöydän ohjainpaneeli DPF1C

DPF4T pöytäohjain näytöllä

Klassinen pöytäohjain on suunniteltu kaikkien sähköpöytämallien korkeuden säätöön. Pienikokoinen Pöytäohjain sisältää kolme muistipaikkaa, joihin voidaan ohjelmoida valmiit, käyttäjälleen sopivat työskentelykorkeudet. Tämä toiminto tekee sähköpöydän säätämisestä nopeaa ja yksinkertaista.

Desk Control -sovellus

Desk Control -sovellus

Tietokoneelle ladattava sovellus ottaa tiedot pöydästä Desk Control kaapelin avulla, joka yhdistetään sähköpöydän keskusyksikön ja tietokoneen välille. Desk Control -sovellus sisältää pöydän korkeuden säädön ominaisuudet, kolme muistipaikkaa sekä korkeuden näytön. Sovellus muistuttaa pöydän korkeuden vaihtamisesta, laskee seisten tehdyn työn keston sekä sähköpöydän käyttäjän kalorikulutuksen. Sovellukseen voi määrittää myös tavoitellut ajanjaksot, jolloin töitä tehdään seisten. Desk Control soveltuu käytettäväksi kaikkien Easy sähköpöytien kanssa. Sovellus on ladattavana PC:lle ja MAC:lle. Lataa sovellus täältä.

Kick and Click kiinnitysratkaisu

Kick and Click kiinnitys

Uusi innovatiivinen Kick and Click on nopea ja älykäs ratkaisu sähköpöydän jalkojen kiinnitykseen. Kick and Click on vaihtoehtoinen ratkaisu jalkoja kiinnitettäessä pöytälevyyn. Kiinnitysratkaisu helpottaa asennusta entisestään ja antaa pöydän suunnitteluun lisää vapautta. Tutustu Kick and Click kiinnitykseen lisää katsomalla havainnollistava video tuotteesta.