Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

SÄÄDETTÄVÄ SÄHKÖPÖYTÄ - Easy DL5

Easy DL5 on seinäkiinnitteinen sähkösäätöpöytä. Sen nostopilari toimii sekä yksittäisenä että kaksi- ja kolmijalkaisena rinnakkaisjärjestelmänä. Sähköpöydän jalat voidaan asentaa myös vanhalle pöytälevylle.

Pöytään on saatavilla myös erilaisia lisävarusteita kuten näytönvarret, pistorasiapilarit sekä johtojen läpiviennit. Lisävarusteet löydät täältä. Myös pöydän mukana tuleva korkeudensäädön ohjain voidaan vaihtaa monipuolisempaan vaihtoehtoon, tutustu alla.

Seinäkiinnitteinen sähköpöytä Easy DL5Seinäkiinnitteinen sähköpöytä Easy DL5

Tekniset tiedot

Korkeussäätö:

45 – 75 cm

 

Leveys:

69 cm

 

Väri:

harmaa

 

Nostovoima 80kg / jalka

 

Takuu:

> 5 vuotta
> akku 1 vuosi

 

Wellness Switch pöytäohjain

Wellness Switch -pöytäohjain

Wellness Switch -ohjainpaneeli sitouttaa sähköpöydän käyttäjää korkeuden säädön käyttöön. Sen seurantatoiminto ilmoittaa kuinka monta minuuttia päivässä on tehty töitä seisten ja kuinka monta kaloria seisten tehty työ on kuluttanut. Hälytystoiminto muistuttaa käyttäjää kun on aika nousta seisomaan. Tämän ohjainpaneelin avulla saat kaikki sähkösäätöisen pöydän hyödyt irti helposti ja vaivattomasti.

DPF4T pöytäohjain

DPF4T pöytäohjain näytöllä

Klassinen pöytäohjain on suunniteltu kaikkien sähköpöytämallien korkeuden säätöön. Pienikokoinen Pöytäohjain sisältää kolme muistipaikkaa, joihin voidaan ohjelmoida valmiit, käyttäjälleen sopivat työskentelykorkeudet. Tämä toiminto tekee sähköpöydän säätämisestä nopeaa ja yksinkertaista.

Desk Control -sovellus

Desk Control -sovellus

Tietokoneelle ladattava sovellus ottaa tiedot pöydästä Desk Control kaapelin avulla, joka yhdistetään sähköpöydän keskusyksikön ja tietokoneen välille. Desk Control -sovellus sisältää pöydän korkeuden säädön ominaisuudet, kolme muistipaikkaa sekä korkeuden näytön. Sovellus muistuttaa pöydän korkeuden vaihtamisesta, laskee seisten tehdyn työn keston sekä sähköpöydän käyttäjän kalorikulutuksen. Sovellukseen voi määrittää myös tavoitellut ajanjaksot, jolloin töitä tehdään seisten. Desk Control soveltuu käytettäväksi kaikkien Easy sähköpöytien kanssa. Sovellus on ladattavana PC:lle ja MAC:lle. Lataa sovellus täältä.