Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

OHJAINPANEELIT

Ohjainpaneeli DPG

DPG-ohjainpaneeli on helppokäyttöinen pöytäohjain, jossa on tarvittava perustoiminto: pöydän ylös-alas -säätö. DPG aktivoituu painamalla pöydän ohjainpaneelia samaan suuntaan kuin pöytää on tarkoitus ajaa. DPG:n muotoilu mahdollistaa pöydän säädön katsomatta pöytäohjaimeen. Tällä tavoin käyttäjän ei tarvitse irrottaa huomiota työstä muuttaessaan asentoa. DPG on pieni ja pelkistetty malli, siinä on moderni muotoilu ja se sopii kaikentyyppisiin toimistopöytämalleihin.

Ohjainpaneelista on saatavilla kolme mallia:                 

DPG  
DPG1M 2 muistipaikkaa, Bluetooth, LED-valomuistutus
DPG1C 4 muistipaikkaa, Bluetooth, LED-valonauhamuistutus

Ohjainpaneeli DPG

Wellness Switch -ohjainpaneeli

Wellness Switch -ohjainpaneeli sitouttaa sähköpöydän käyttäjää korkeuden säädön käyttöön. Sen seurantatoiminto ilmoittaa kuinka monta minuuttia päivässä on tehty töitä seisten ja kuinka monta kaloria seisten tehty työ on kuluttanut. Hälytystoiminto muistuttaa käyttäjää kun on aika nousta seisomaan. Tämän ohjainpaneelin avulla saat kaikki sähkösäätöisen pöydän hyödyt irti helposti ja vaivattomasti.

Wellness Switch -ohjainpaneeli

Ohjainpaneeli DPF4T

Klassinen pöytäohjain on suunniteltu kaikkien sähköpöytämallien korkeuden säätöön. Pienikokoinen pöytäohjain sisältää kolme muistipaikkaa, joihin voidaan ohjelmoida valmiit, käyttäjälleen sopivat työskentelykorkeudet. Tämä toiminto tekee sähköpöydän säätämisestä nopeaa ja yksinkertaista.

Ohjainpaneeli DPF4T

Ohjainpaneeli DP

Klassinen pöytäohjain, jossa kolme muistipaikkaa sähköpöydän käytetyille työskentelykorkeuksille.

Ohjainpaneeli DP

Desk Control -sovellus

Tietokoneelle ladattava sovellus ottaa tiedot pöydästä Desk Control kaapelin avulla, joka yhdistetään sähköpöydän keskusyksikön ja tietokoneen välille. Desk Control -sovellus sisältää pöydän korkeuden säädön ominaisuudet, kolme muistipaikkaa sekä korkeuden näytön. Sovellus muistuttaa pöydän korkeuden vaihtamisesta, laskee seisten tehdyn työn keston sekä sähköpöydän käyttäjän kalorikulutuksen. Sovellukseen voi määrittää myös tavoitellut ajanjaksot, jolloin töitä tehdään seisten. Desk Control soveltuu käytettäväksi kaikkien Easy sähköpöytien kanssa. Sovellus on ladattavana PC:lle ja MAC:lle. Lataa sovellus täältä.

Desk Control -sovellus

Asennuskulma ohjainpaneelille

90 asteen asennuskulma Wellness Switch ja DPF4T -ohjainpaneeleille.

Asennuskulma ohjainpaneelille