Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Videot

Tutustu videoihin, jotka havainnollistavat tuotteitamme ja niiden toimivuutta.

Tasonostin Baselift

Baselift sokkelinnostin sopii erinomaisesti korkeudensäätöä vaativiin kohteisiin aina kotikeittiöistä myymälä- ja palvelutiskeihin. Sokkelinnostinta säädetään pöydän tasoon asennettavan nuolipainikkeen avulla.

Baselift on loistava valinta kalusteisiin, johin tarvitaan työskentelykorkeuden säätöä istuma- ja seisomatyöskentelyyn. Baselift -yksiköitä voidaan asentaa monia rinnakkain, joka mahdollistaa palvelutiskin tai keittiötason suunnittelusta vapaata ilman rajoituksia. Asennustilakseen Baselift tarvitsee vain 10cm korkean tilan, johon se voidaan upottaa kalusteen runkoon.

PIEZO-törmäyssuoja

PIEZO estää materiaalivahingot. Sen sisäänrakennettu anturi havaitsee pöydän nostamista tai laskemista häiritsevät esteet ja ehkäisee törmäyksen pysähtymällä ja peruuttamalla. PIEZO on ainutlaatuinen mekaaninen järjestelmä, joka rekisteröi pienimmänkin vastuksen ajettaessa pöytää ylös tai alas.

Sähköpöydän asennus

Vanhan työpöydän sähköistäminen on helppoa ja nopeaa. Pöydän sähköistämistä varten sinun ei tarvitse siirtää pöydällä olevia tavaroita, vaan työt voi jatkua heti asennuksen jälkeen.

Kick and Click

Linakin uusi innovatiivinen Kick and Click on nopea ja älykäs ratkaisu sähköpöydän jalkojen kiinnitykseen. Kick and Click on vaihtoehtoinen ratkaisu jalkoja kiinnitettäessä pöytälevyyn. Kiinnitysratkaisu helpottaa asennusta entisestään ja antaa pöydän suunnitteluun lisää vapautta.